Kirjaudu sisään
Henkilöstö on meille tärkeä.

Kuopion Energia konsernissa työskentelee keskimäärin 150 energia-alan ammattilaista. Työtehtävät koostuvat sähköverkon, kaukolämmön, energiantuotannon ja hallintopalveluiden eri osa-alueista.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Työmaavalvoja
Tehtävä
Työmaavalvoja
Sijainnit
Kuopion keskusta, Haapaniemi
Haku alkaa
21.1.2019
Haku päättyy
25.2.2019
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työ alkaa
1.4.2019
Työ päättyy
30.9.2019
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Viikkotyöaika
37,5
Työpaikan kuvaus
Haemme nyt Kuopion Energia Oy:lle

Työmaavalvojaa

Tehtävänäsi on koordinoida, valvoa ja ohjeistaa urakoitsijoita niin, että rakentaminen on kustannustehokasta ja laadukasta. Olet osa tiimiä, joka vastaa kaukolämpö- ja kaukojäähdytysverkon rakentamisesta Kuopion alueella. Kokemuksestasi riippuen tehtäviisi voi kuulua lisäksi suunnittelua.

Sinulla on tehtävään soveltuva opistotasoinen koulutus sekä jonkin verran työkokemusta infrarakentamisen valvonta-, työnjohto- tai suunnittelutehtävistä. Olet yhteistyökykyinen, määrätietoinen ja vastuullinen sekä hahmotat kokonaisuuksia. Tehtävien suorittaminen edellyttää kykyä käyttää MS Office-tuoteperheen ohjelmistoja ja omaksua uusia digitaalisia työtapoja, B-ajokorttia sekä palveluasennetta. Tehtävä on määräaikainen ja voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Kuopion Energia on monipuolinen ja nykyaikainen energiapalveluyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä ja luotettavia energiapalveluja samalla kantaen vastuumme ympäristöstä ja henkilöstämme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä osaavassa ja motivoituneessa työyhteisössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Verkkopäällikkö Pekka Lång (040 709 7632), parhaiten tavoitettavissa 28.1, 4.2., 11.2.2019 klo 12-13.
Aikaa jäljellä